Wat doen wij

We zijn goed in 3 zaken

Ruim 30 jaar ervaring in marketing en sales bij diverse mediaexploitanten. Bezeten van nieuws en nieuwsmedia.

Uitgever

Wij maken een huis aan huis krant in Amsterdam Zuid en Buitenveldert, wijkkrant Zuid! Wij vallen eens per maand bij 63.000 huishoudens op de mat. Daarnaast hebben we op diverse locaties in Amsterdam Zuid en Buitenveldert eigen displays staan. In de afgelopen drie jaar tijd heeft Zuid! zich bewezen, de inwoners van Zuid weten onze mix van kunst, cultuur, lokale politiek en nieuws te waarderen. Iedere maand weer verassen we onze lezers. Daarnaast maken wij in opdracht custom mediaproducties.

Sales

Wij zijn de exclusieve agent in Nederland voor Trustmedia. Trustmedia is de absolute specialist op het gebied van financiële informatie. Zij is onder andere uitgever van de financiële dagbladen De Tijd en L’Echo en het lifestyle magazine Sabato. Trustmedia is online een van de meest innovatieve media partijen in de Benelux.

Daarnaast verzorgen wij de exploitatie van Effect, het maandblad van de VEB, de Vereniging van Effecten Bezitters.

Advies

Jarenlange ervaring in veranderende organisaties maakt ons specialist in het ontwikkelen en implementeren van strategische keuzes. Vanuit een heldere analyse komen we tot een gedegen inzicht in de klant en zijn afnemers. Vervolgens wordt het geheel helder en toepasbaar uitgewerkt in een plan. Bij de uitwerking wordt rekening gehouden met alle stake holders en worden de mensen die het uiteindelijk moeten gaan doen meegenomen en betrokken bij het proces zodat alles ook daadwerkelijk verloopt zoals gewenst